EEN NIEUWE WEBSITE!

9 augustus 2016

De laatste maanden is achter de schermen hard gewerkt en eindelijk is het dan zover. Met trots presenteren wij u onze nieuwe website! Een nieuw logo, een nieuwe slogan, een nieuwe look en feel, maar nog steeds met dezelfde vertrouwde producten.

IMG Europe werd in 1989 opgericht. Destijds lag de focus met name bij het voorkomen van de verspreiding van infectieziekten. Vandaar ook onze slogan: Infection Control Solutions. Toen nog zonder website, deze volgde pas in 2009. Door de jaren heen verschoof de focus naar een breder perspectief. Ons productaanbod groeide en er werden diverse nieuwe, gepatenteerde producten toegevoegd. Inmiddels richten we ons naast het ontwikkelen van innovatieve en praktische oplossingen die bescherming bieden bij dreiging van infecties ook op incidenten met chemische, biologische, radiologische of nucleaire stoffen.

Daarom werd het tijd voor een “nieuw jasje”. Wellicht is het u onlangs al opgevallen dat we ons logo opgefrist hebben? Daarop prijkt nu een nieuwe slogan: Personal Protective Solutions. Uiteraard kon ook de website niet achterblijven. Deze is compleet vernieuwd, met een nieuwe lay-out, nieuwe structuur en een heleboel nieuwe foto’s! Wij zijn erg blij met het eindresultaat en nodigen u dan ook graag uit eens een kijkje te nemen.

P.S. De komende tijd zal onze vernieuwde huisstijl verder doorgevoerd worden in onder andere onze leaflets, die ook aan de website toegevoegd zullen worden. We houden u op de hoogte via de website en onze social media kanalen!

Terug naar nieuwsoverzicht