/Decontaminatie unit maakt televisiedebuut

DECONTAMINATIE UNIT MAAKT TELEVISIEDEBUUT

7 maart 2016

Afgelopen zondag zaten fans van het televisieprogramma Moordvrouw weer aan de buis gekluisterd. Tijdens de bloedstollende seizoensfinale, getiteld “Blinde vlek”, werd het rechercheteam ernstig in zijn voortbestaan bedreigd door alles wat ze op eigen houtje hebben gedaan. Bovendien kwamen de levens van de rechercheurs meer dan ooit op het spel te staan toen er een aanslag werd gepleegd.

Wist u dat IMG Europe ook een rol heeft gespeeld in deze aflevering? In een scene van de seizoensfinale werd namelijk gebruik gemaakt van een van onze producten: de CBRN decontaminatie unit. Leuk detail: wij waren aanwezig tijdens de opnames. Onderstaand enkele foto’s voor een sfeerimpressie.

Terug naar nieuwsoverzicht
2018-08-11T15:05:19+00:007 maart 2016|CBRN, Decontaminatie, Media, Nieuws, Producten|
Wij maken op onze website gebruik van cookies en ingesloten inhoud.     Instellingen Accepteren

Analytische cookies

Via Google Analytics worden op onze website geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzameld. Dit levert belangrijke statistieken over aantallen bezoekers, de bezochte pagina’s, de verkeersbronnen en andere essentiële informatie waarmee wij onze website voortdurend kunnen verbeteren voor de gebruikers. Deze statistieken zijn anoniem en niet te herleiden tot een bepaalde persoon of gebruiker. Lees meer over het gebruik van Google Analytics.

Ingesloten inhoud

Berichten op onze website kunnen voorzien zijn van ingesloten inhoud van derden (bijvoorbeeld YouTube en Vimeo video’s, Google Maps en SoundCloud bestanden). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich op dezelfde manier als wanneer u de andere website bezoekt. Deze websites kunnen gegevens over u verzamelen, waaronder locatiegegevens en gebruikersactiviteit. Lees meer over het gebruik van ingesloten inhoud.