IMG introduceert COVID-19 beschermende Face Shields aan assortiment

We kunnen er niet omheen, COVID-19 raakt ons allemaal. Om de maatschappij weer op een veilige manier in het “nieuwe normaal” door te laten gaan, is het belangrijk dat wij onszelf goed beschermen.

Als sinds 1989 is IMG werkzaam als infectiepreventie specialist. Wij zijn kennispartner en leverancier van alles op het gebied van persoonlijke bescherming. Dankzij ons probleemoplossend vermogen beperken we risico’s en zorgen we voor een veilige werkomgeving voor medewerkers van bedrijven, hulpverleners en omstanders. Zoals u dan ook van ons kan verwachten, zijn wij net een stapje verder gegaan dan andere partijen. Hiervoor hebben wij de Technische Universiteit Eindhoven gevraagd een onderzoek te doen naar de efficiëntie van de Face Shield. Aan de hand van een videosimulatie brengt de TU/e de verspreidingsrisico’s in kaart.

Als reactie op de huidige infectiecrisis rond COVID-19 hebben we besloten een gezichtsbeschermer toe te voegen aan ons assortiment. Het IMG disposable Face Shield is een hoogwaardig gezichtsmasker en voldoet aan de huidige gestelde eisen CE EN 166/2002, ROHS 2,0, SGS and ISO. Het is een gebruiksvriendelijk product door het zachte schuim bovenop en middels de anticondens-laag kan het masker niet beslaan door adem.
IMG heeft voldoende op voorraad en kan u direct voorzien van gezichtsbescherming tegen het Coronavirus.

Wij adviseren iedereen met een contactberoep een Face Shield te dragen. Face Shields beschermen zowel uzelf maar ook patiënten, cliënten en/of klanten tegen het inademen van concentraties druppelvormige deeltjes.

Voor meer informatie en bestelmogelijkheden neem rechtstreeks contact op via telefoon (+31 (0) 486 420265).

Terug naar nieuwsoverzicht