/Mondmaskers
Mondmaskers 2017-02-24T15:37:15+00:00

MONDMASKERS

Op zoek naar een betrouwbare en deskundige producent en leverancier van mondmaskers? Dan bent u bij IMG Europe aan het juiste adres. Onze gespecialiseerde medewerkers produceren met behulp van hun kennis over Persoonlijke Beschermingsmiddelen en Medische Hulpmiddelen mondmaskers die enerzijds bescherming bieden tegen infecties en schadelijke stoffen en anderzijds zeer comfortabel zijn. Wij leveren onze producten onder andere aan ziekenhuizen en onderzoeksinstituten.

Mondmaskers IMG Europe: getest en goedgekeurd

Met de grootste zorgvuldigheid ontwikkelt, produceert en levert IMG Europe producten die uw persoonlijke hygiëne verhogen en bescherming bieden tegen gevaarlijke stoffen die de luchtwegen kunnen beschadigen. Zo hebben wij onder andere mondmaskers ontwikkeld die op een comfortabele manier bescherming bieden tegen schadelijke stoffen en infecties die via de lucht verspreid worden. Onze mondmaskers beschikken over een nauwsluitende pasvorm en zijn persoonlijk af te stellen dankzij de verstelbare elastische hoofd- en nekbandje en de verstelbare neusclip. De mondmaskers van IMG Europe zijn getest en goedgekeurd volgens EN149:2009. De maskers bieden u dus optimale bescherming.

Diverse modellen

De mondmaskers van IMG Europe zijn geschikt voor eenmalig gebruik en zijn per stuk gevouwen en hygiënisch verpakt. U heeft bij ons de keuze uit een FFP1 masker, een FFP2 masker met of zonder ventiel en een FFP3 masker. Wilt u meer informatie over onze mondmaskers of een van onze andere oplossingen voor de bescherming van uw ogen, gezicht en luchtwegen? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0) 486 420 265. Wij vertellen u er graag meer over.

WAAROM IMG?

CONTACT OPNEMEN

Naam (verplicht)

Organisatie

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht

Mondmasker van IMG Europe
Mondmasker van IMG Europe

Wilt u meer informatie over onze producten of bent u benieuwd wat IMG Europe voor u of uw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze professionals vertellen u graag over de mogelijkheden en helpen u bij het maken van de juiste productkeuzes.

Neem contact op