/Strikte isolatie ziekenhuis
Strikte isolatie ziekenhuis 2017-03-02T09:52:05+00:00

STRIKTE ISOLATIE ZIEKENHUIS

Schakel IMG Europe in als er snel een ruimte met strikte isolatie in uw ziekenhuis moet worden opgezet. Wij zijn dé specialist op het gebied van persoonlijke bescherming bij dreiging van infecties en situaties met gevaarlijke stoffen en zijn erg flexibel als het gaat om noodgevallen. Wij leveren onze kwalitatief hoogwaardige producten altijd op maat aan diverse instellingen, zoals humanitaire organisaties en ziekenhuizen.

Strikte isolatie ineen ziekenhuis met het Barrier2000 isolatiesysteem

Is er een tekort aan isolatiecapaciteit ontstaan in het ziekenhuis en is er behoefte aan ruimtes met strikte isolatie, bijvoorbeeld omdat er patiënten met besmettelijke infecties binnen zijn gekomen? IMG Europe heeft hier dé oplossing voor: het Barrier2000 isolatiesysteem. Met dit isolatiesysteem kunt u snel en effectief strikte isolatie creëren in het ziekenhuis. De Barrier2000 is een disposable isolatiesluis die flexibel inzetbaar is en bij elke kamer geplaatst kan worden. Het systeem is voorzien van een ventilatie-unit voor de druk in de isolatiesluis en een voor de druk in de geïsoleerde ruimte. Het Barrier2000 isolatiesysteem kan op verschillende manieren worden toegepast:

  • Strikte of bronisolatie zonder gesluisde kamer
  • Strike of bronisolatie in patiëntkamer met vaste sluis
  • Beschermende isolatie
  • Cohortverpleging of als aanvulling op een vast systeem

Flexibele oplossingen

Het Barrier2000 isolatiesysteem is flexibel en op verschillende manieren inzetbaar, bijvoorbeeld voor een strikte isolatie van een kamer of een gehele afdeling in een ziekenhuis. Voor meer informatie over dit isolatiesysteem of onze andere diensten kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0) 486 420 265.

WAAROM IMG?

CONTACT OPNEMEN

Naam (verplicht)

Organisatie

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht

Barrier2000 isolatiesysteem van IMG Europe
Barrier2000 isolatiesysteem van IMG Europe
Barrier2000 isolatiesysteem van IMG Europe

Wilt u meer informatie over onze producten of bent u benieuwd wat IMG Europe voor u of uw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze professionals vertellen u graag over de mogelijkheden en helpen u bij het maken van de juiste productkeuzes.

Neem contact op