/CBRN trainingen
CBRN trainingen 2017-02-24T14:58:06+00:00

CBRN TRAININGEN

IMG Europe verzorgt CBRN trainingen voor organisaties die vaak te maken hebben met gevaarlijke stoffen. Omdat incidenten met biologische, radiologische, chemische, explosieve en nucleaire middelen vaker voorkomen dan gedacht, is het van belang dat u weet hoe u moet handelen in een dergelijke situatie. Met de CBRN trainingen van IMG Europe bent u goed voorbereid.

Academy for Advanced Protection: CBRN trainingen

Omdat een brede basiskennis levensreddend kan zijn, is het van belang regelmatig CBRN trainingen bij te wonen. Zo wordt waakzaamheid gecreëerd. Met waakzaamheid en een goede voorbereiding kunt u situaties herkennen, juist handelen en uiteindelijk incidenten beperken of zelfs voorkomen. Voor het geven van CBRN trainingen heeft IMG Europe de Academy for Advanced Protection opgericht. Door middel van een unieke combinatie van consultancy, theoretische opleidingen en praktische handelingen delen we onze kennis op het gebied van CBRN. Dit doen wij in nauwe samenwerking met gespecialiseerde organisaties.

Verschillende trainingen

We geven verschillende CBRN trainingen, zoals een training persoonlijke beschermingsmiddelen, een theoriecursus infectiepreventie en ontsmetting, een training decontaminatie-unit en een training ontsmetting. Voor meer informatie over onze trainingen kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0) 486 420 265. Wij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden.

WAAROM IMG?

CONTACT OPNEMEN

 

Naam (verplicht)

Organisatie

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht

Persoonlijke beschermingsmiddelen van IMG Europe
CBRN decontaminatiesysteem van IMG Europe

Wilt u meer informatie over onze producten of bent u benieuwd wat IMG Europe voor u of uw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze professionals vertellen u graag over de mogelijkheden en helpen u bij het maken van de juiste productkeuzes.

Neem contact op